Energizer breaks

Het dient zich gegarandeerd aan: de vergaderdip. Het moment dat de aandacht afneemt, de aanwezigen op hun stoel beginnen te draaien of erger nog...in hun telefoon gaan scrollen. De hoogste tijd om het energiepeil op te peppen. Daarom hebben wij in de vergaderruimte een DJ-booth geplaatst waarin je naar hartenlust plaatjes kunt draaien. Gezellig als warming-up of als energizer tussen het hoofdbreken door.  Muziek doet wonderen, inspireert, verbindt en stimuleert. Net wat er nodig is voor een succesvolle brainstormsessie of vergadering. Of misschien vinden jullie het juist wel prettig om de dag muzikaal af te sluiten? Er is een fantastische collectie lp’s aanwezig, maar mocht jij jouw teamleden willen verrassen met een persoonlijke gouwe ouwe, neem die dan gerust mee. Kom maar op met die bijbehorende herinneringen over te brede schoudervulling, een eerste vakantie naar Benidorm of jouw verpletterende looks in the nineties?
OUDERWETS PLAATJES DRAAIEN

DE PLAAT & HET VERHAAL

Voor een teambuilding activiteit hoef je bij ons de deur niet uit. Wij hebben alles in huis. Wijk eens af van het oersaaie traditionele voorstelrondje. Vraag de deelnemers naar hun favoriete plaat en het verhaal erachter. Grote kans dat die plaat onze collectie siert. De uitkomst zal vaak heel verrassend zijn en zo leer je elkaar op een hele andere manier kennen. Het kan de start van een goed gesprek zijn en brengt de groep dichter bij elkaar. En is dat niet het ultieme recept voor teambuilding?  

Platen doneren (die op zolder verstoffen)? Yeah!
SINGLES UIT VROEGERE TIJDEN

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: PHP Startup: Unable to load dynamic library 'imagick.so' (tried: /usr/local/php74/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20190902/imagick.so (/usr/local/php74/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20190902/imagick.so: cannot open shared object file: No such file or directory), /usr/local/php74/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20190902/imagick.so.so (/usr/local/php74/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20190902/imagick.so.so: cannot open shared object file: No such file or directory))

Filename: Unknown

Line Number: 0