GESPANNEN - WAPPEREN - VERLICHTEN

'GESPANNEN - WAPPEREN - VERLICHTEN'
De laatste weken heeft de MUSIC MEETING LOUNGE een aantal veranderingen ondergaan en wij zetten ze graag voor je op een rijtje:
  • We staan gespannen (banner) aan de voordeur, wapperen vrolijk in de wind (vlaggen) en verlichten onze mooie Dorpsstraat (lichtbak).
  • In het halletje hebben wij de tafel vervangen voor een tijdschriftenrek, hier komt in een later stadium ook nog een sta-tafel met barkrukken
  • Een heuse LP platenbak is geïnstalleerd naast de DJ booth, zodat er nu met efficiency een plaat naar keuze kan worden opgezocht
  • Het enigszins donkere hoekje van de creative space is opgefleurd door een oranje sofa, hier wil je zijn! 
4e PLAATS NATIONALE MEETING AWARD
CHAMPAGNE!!! Music Meeting Lounge heeft in haar eerste jaar de 4e plaats behaald in de categorie S - Nationale Meeting Award. Wij zijn dronken van geluk :) Top team!

De Nationale Meeting Award is een initiatief van Meeting Magazine, MeetingReview, Vergaderhamers en CLC-VECTA. Deze algemene, onafhankelijke prijs wordt sinds 2016 uitgereikt en is bestemd voor de beste meeting- en eventlocatie van Nederland die uitblinkt in kwaliteit, gastervaring en ondernemerschap.
VEILIGHEID VOOROP!
Vraag jij je ook wel eens af, heeft de vergaderlocatie waar ik vandaag ben een bedrijfshulpverlener? Wat als er iets gebeurt? Afgelopen maand ontving Jacco Verschoor zijn certificaat voor bedrijfshulpverlener! Dit certificaat wordt jaarlijks herhaald, zodat zijn kennis continu wordt opgefrist. Met deze verlenging zijn wij weer een stapje dichterbij onze full-service en garanderen wij nog meer de veiligheid voor onze gasten! Kom jij binnenkort een onvergetelijke dag beleven in onze Music Meeting Lounge? - Wel zo'n veilig gevoel!
 
EEN PORTIE POWER
'Wat een geweldige kick-off van onze eerste Power Hour! Wij waren op vrijdag 8 februari te gast in de unieke MUSIC MEETING LOUNGE van Marianne Kuiper. "Geen Power zonder Passie" was de rode draad in Marianne haar verhaal; over vallen en opstaan, zowel zakelijk als privé, en over diepe dalen en grote successen. Het was een bijzondere, leerzame en inspirerende ochtend.'
Darshan Sloot - Directeur van de Ondernemersvereniging Amstelveen  
KEN JIJ HET VERWATERINGSSYSTEEM?
Wat is jouw POWER HOUR? Spring jij om 06:00 uur fris uit de veren of kom jij pas rond 11:00 uur tot leven? En wat zijn de gevolgen van het toepassen van het verwateringssysteem?  
Je leest het in mijn nieuwe :) column voor Meeting Magazine.
OFFERTE AANVRAGEN?
 020 345 2322
vergaderen@musicmeetinglounge.nl
www.musicmeetinglounge.nl