HAPPY XMAS!

HAPPY XMAS!
So this is Christmas
And what have you done
Another year over
And a new one just begun
And so this is Christmas
I hope you have fun
The near and the dear one

The old and the young

(1971 John Lennon & Yoko Ono)
BIJZONDER AFSCHEIDSFEESTJE
Als voormalig voorzitter van Koninklijke Horeca Nederland afdeling Amstelland onderschrijft Hans Gort het belang van een goed georganiseerde branche. “Amstelveen heeft prachtige horeca die onze samenleving verbindt. Dus horecaondernemers, laat je van je meest bijzondere, verbindende en innovatieve kant zien.” Hans koos de Music Meeting Lounge als bijzondere en innovatieve locatie voor zijn afscheid op 27 november jl. waarbij ook de nieuwe burgemeester (Tjapko Poppens) van Amstelveen en wethouders aanwezig waren.
Links: voormalig voorzitter KHN, afd. Amstelland Hans Gort, rechts: landelijk Voorzitter Robèr Willemse
'GETTING TO KNOW THE PLAYERS AND THEIR INSTRUMENTS'
Muziek verbindt! Daarom koos PPG INDUSTRIES voor de Music Meeting Lounge en stemde hun agenda helemaal af op ons muziekthema. Hoe inspiratievol!
Deze agenda is bedacht door de dames Saskia Wessels en Natalja Schoorlemmer van het trainingsbureau 'when purpose meets people'
'DON'T DRINK THE WATER'
De Music Meeting Lounge steunt Alzheimer Nederland. Marianne’s vader leed aan de ziekte Alzheimer en wist zich in zijn laatste dagen nog maar weinig te herinneren. Wel greep hij steeds vaker terug naar het verleden en vroeg tijdens ieder bezoek wat er met zijn platencollectie zou gaan gebeuren. ‘Beloof me dat je mijn platen nooit weggooit, die worden goud waard’. De Music Meeting Lounge is dan ook zeker een ode aan hem en aan zijn liefde voor muziek. Met ons Don’t drink the water arrangement kan je in ruil voor een donatie (€ 25,00 of meer) aan Alzheimer Nederland onbeperkt frisdranken nuttigen tijdens jouw bijeenkomst.
WIJ ZIJN KLAAR VOOR DE UITREIKING ????
Op 16 maart 2020 worden de Nationale Meeting Awards weer uitgereikt.
Per categorie worden de awards toegekend aan de vijf beste meeting- en eventlocaties. Vorig jaar behaalden we een vierde plaats. Wat wordt het dit jaar?
Heb jij bij ons een onvergetelijke dag beleefd? Schrijf dan een review op Meetingreview.com 
ALL WE WANT AFTER CHRISTMAS IS YOU! 
Wij ontvangen jullie graag in 2020 in onze gezellige Music Meeting Lounge!
Marianne Kuiper, Jacco Verschoor, Jennifer Lam, Mieke van Middelkoop,
Mirna van Vliet.