HEISESSIE – WAT IS DAT?

 
HEISESSIE – WAT IS DAT? 
Wat is eigenlijk een heisessie?
Is dat een bijeenkomst, weg van kantoor, gezellig op de hei met rustgevend uitzicht op wollige schaapjes? Of is het een bijeenkomst waar geheid moet worden oftewel waar beslissingen opgelegd worden die ‘erin geslagen moeten worden’? De meningen zijn verdeeld dat is wat wij ervaren. Is het voor de een volstrekt duidelijk dat een heisessie een uitstapje naar de Veluwe betekent is het voor een ander de gewoonste zaak van de wereld dat er spijkers met koppen geslagen moeten worden op een inspirerende locatie, anywhere….
Bij ons aan de poel - Amstelveen

Wat is het verlossende antwoord? 
Volgens Wikipedia is een heisessie (ook wel heidag) een bijeenkomst voor leidinggevenden van een bedrijf, of medewerkers van een afdeling, op een externe, vaak afgelegen locatie waar men in alle rust vergaderingen, seminars, lezingen en trainingen kan organiseren. Een heisessie kan plaatsvinden in een conferentieoord op de hei, maar in principe is iedere prikkelarme omgeving met voldoende faciliteiten geschikt.

Foto's zijn van 'onze achtertuin' - aan de Poel (fotograaf: Marianne Kuiper)
NAAR DE VELUWE….
….of blijven we in de buurt?
Wist je dat je vanuit de Music Meeting Lounge zo het Amsterdamse bos inloopt of een rondje om de Amstelveense Poel kunt wandelen? In precies 45 minuten loop je rond de Poel en kom je (bijna) geen mens tegen. Heerlijk rustig, mooi natuurschoon, je waant je op de Veluwe…. Maar ook het Amsterdamse bos biedt vele mogelijkheden om een korte of lange wandeling in te lassen tijdens je vergadering.
 
ALL I WANT FOR CHRISTMAS IS YOU
and you, and you, and you, and you!
Nog even die laatste vergadering van het jaar plannen, strategie voor 2019 bepalen, budgetten finetunen of gezellig met elkaar lunchen of dineren én uiteraard gezellig plaatjes draaien.

Beschikbaarheid opvragen? Bel: 020-3452322 of mail naar vergaderen@musicmeetinglounge.nl
 

Wij zijn alvast in de stemming:

Vandaag is het zo’n dag dat je weer vergaderen mag,
maar niet getreurd, kom maar op met die lach,
Een warm welkom, de open haard brandt,

je gaat naar de allerleukste vergaderlocatie in het land!
Snuffelen in de geweldige collectie, wat is jouw favoriete plaat? 
Is er een collega die jouw smaak raadt? 
De speculaas of ander lekkers staat klaar,
jouw bijeenkomst wordt een feestje, echt waar!

 
 
MASTERCLASS HOSPITALITY door TANJA SCHILTHUIZEN 
In de Music Meeting Lounge in Amstelveen zal op maandag 14 januari voor de tweede keer een Masterclass Hospitality plaatsvinden door Tanja Schilhuizen. Hoe je ‘vanuit een onderscheidende klant- of gastbeleving, commercieel succesvoller’ kunt zijn is het onderwerp van deze avond. Wil je direct toepasbare tips en adviezen om de volgende dag al te kunnen gebruiken, wil weten hoe je hospitality vanuit leiderschap kunt borgen in je organisatie? Of wil je gewoon een avond heerlijk geïnspireerd worden, schrijf je dan nu in! Kosten € 150,00 p.p.
 
Interesse of alvast aanmelden? Stuur een mail naar marianne@hotelpartner.nl
 
PS. De Masterclass was de vorige keer in mum van tijd volgeboekt. Wacht niet te lang
Tanja en ik kijken ernaar uit jou te ontmoeten! Tot gauw….
 
WAT STAAT ER IN HET GASTENBOEK?
Ons gastenboek begint al aardig vorm te krijgen. De een schrijft prachtige verhalen, de ander is kort maar krachtig. 
 
AND.. LAST BUT NOT LEAST...