Het verhaal...

De Music Meeting Lounge is onderdeel van Efficient Hotel Partner, met aan het roer Marianne Kuiper. Samen met haar bevlogen team zoekt en boekt zij al ruim twintig jaar hotel- en vergaderaccommodaties voor haar opdrachtgevers. De toenemende vraag naar unieke vergaderlocaties met die extra verrassende bite, zette Marianne aan het denken, en doen!

Onder architectuur en met conceptontwikkelaar Andreas Oerlemans van Goed in Food in de arm, creëerde zij de Music Meeting Lounge waarin de platencollectie die zij van haar vader erfde een belangrijke rol speelt. Don’t you forget about me! (Simple Minds) is de link naar haar vader, naar vroegere tijden en naar het onvergetelijke karakter van deze bijzondere vergaderruimte. Marianne’s vader leed aan de ziekte Alzheimer en wist zich in zijn laatste dagen nog maar weinig te herinneren. Wel greep hij steeds vaker terug naar het verleden en vroeg haar tijdens ieder bezoek wat ze met zijn platencollectie zou gaan doen. De Music Meeting Lounge is ook zeker een ode aan hem en aan zijn muziek.

Na aanleiding van een eerdere oproep in de media, met de vraag vinyl aan de Music Meeting Lounge te doneren, is onze lp-collectie flink uitgebreid. Vanzelfsprekend zien wij die stapel met platen graag nog meer groeien, van goede muziek heb je immers nooit genoeg! Als tegenprestatie voor alle nummers en de daarbij behorende memoires, doneren wij jaarlijks een mooi bedrag aan Stichting Alzheimer Nederland.

Meer weten over Efficient Hotel Partner?
 
het-verhaal
Andreas+Marianne


EHP

EFFICIENT HOTEL PARTNER

Zorgeloos uitbesteden? Let’s make a deal! Samen met mijn bevlogen team van (hotel)specialisten zoek, boek en regel ik, Marianne Kuiper, al meer dan 20 jaar dé perfecte accommodatie voor jou! Efficient Hotel Partner levert maatwerk, bespaart tijd en geld, geeft deskundig advies en dat is ook nog eens gratis.