Het verhaal...

De Music Meeting Lounge is onderdeel van Efficient Hotel Partner. Samen met mijn bevlogen team verzorg ik al ruim twintig jaar de perfecte match tussen onze opdrachtgevers en hotel- en vergaderaccommodaties. De toenemende vraag naar unieke vergaderlocaties met die extra verrassende bite, zette mij aan het denken, en zo creëerde ik de Music Meeting Lounge waarin de platencollectie die ik van mijn vader erfde een belangrijke rol speelt. 

Don’t You Forget About Me (de hit van de Simple Minds, zijn favoriete nummer) is de link naar mijn vader, naar vroegere tijden en naar het onvergetelijke karakter van deze bijzondere vergaderruimte.
 
HET VERHAAL

WIJ STEUNEN DE STICHTING ALZHEIMER

Mijn vader leed aan de ziekte Alzheimer en wist zich in zijn laatste dagen nog maar weinig te herinneren. Wel greep hij steeds vaker terug naar het verleden en vroeg mij tijdens ieder bezoek wat ik met zijn platencollectie zou gaan doen. ‘Beloof me dat je mijn platen nooit weggooit, die worden goud waard’. 

De Music Meeting Lounge is dan ook zeker een ode aan hem en aan zijn liefde voor muziek. Van ieder boeking wordt met liefde    € 15,00 aan de Stichting Alzheimer gedoneerd.
Don't you forget about me!