HOTTER THAN JULY

HOTTER THAN JULY
Everyone's feeling pretty
It's hotter than July
Feel it
Feel it, feel it
Feel it, feel it
OF TOCH VERGADEREN DEZE ZOMER?
Of de zon nou schijnt of niet... Ook binnen hebben wij genoeg leuke ruimtes waar je creatief te werk kan gaan. Zet een zomerse plaat aan en laat je inspireren door de omgeving!

De Music Meeting Lounge biedt plaats aan 20-30 personen. De lounge beschikt over een extra ruimte met maar liefst 28 diverse panelen (prik- magneet- en whiteboards), een zonnig dakterras en voldoende zitjes waar in alle rust gewerkt kan worden. De locatie bevindt zich in de gezellige Dorpsstraat van het Oude Dorp, op een steenworp afstand van de Amstelveense Poel en het Amsterdamse Bos. 
ZIN IN IJS? 
Wanneer je bij ons een vergadering boekt en gebruikt maakt van een van onze arrangementen. Verwennen we jou en je collega's met diverse lekkernijen. In de middag kun je een heerlijk ijsje van onze overburen verwachten.
 

ARRANGEMENTEN

‘The Energy Never Dies’ Vergaderarrangement halve dag € 13,50
‘One More Cup Of Coffee’ Vergaderarrangement hele dag € 21,50
‘Breakfast At Our House’ Klaar-voor-de-start-ontbijt € 10,00
‘Food, Glorious Food’ Zin-in-de-allerlekkerste-broodjeslunch € 17,50 
‘Hungry Like The Wolf’ Stel-het-zelf-samen-genieten-lunch € 27,50
‘Get Together’ Won’t you forget about me-borrel v/a €  3,50
WANDELEN TIJDENS DE PAUZE? 
De Poelwandeling (groene route) is ieder seizoen aantrekkelijk, maar is vooral in de zomer betoverend. Je kunt hier dan zeldzame planten bewonderen als de rietorchis en de vleesetende zonnedauw. Markant aan de route zijn verder de spitse toren van de Bovenkerkse Urbanuskerk en natuurlijk het Bloesempark.
10 JAAR ZIGGO DOME 
Ziggo Dome bestaat 10 jaar en viert dit jubileum met een geweldig mooi feestelijk magazine. Music Meeting Lounge feliciteert de Ziggo Dome met een mooie advertentie want in dit magazine mogen wij natuurlijk niet ontbreken! 
ZONNIGE ZOMER! 
 
Kom in contact en bel 020 345 23 22 of mail naar vergaderen@musicmeetinglounge.nl.
Een persoonlijke afspraak of online rondleiding van onze Locatiemanager? 

 
DON'T YOU FORGET ABOUT ME!