LIFE IS BETTER WITH ICE CREAM

LIFE IS BETTER WITH ICE CREAM
   
Hoe fijn is het dat we weer mogen vergaderen! Wij zijn ontzettend enthousiast dat we jullie weer mogen ontvangen en daarom ontvangen al onze gasten een ambachtelijk ijsje van onze buurman Gia Gelato. Het is lastiger dan je denkt met keuze uit meer dan 30 smaken..!
   
     SUMMERSCHOOL  
Wil je je verder ontwikkelen in je vak, of heb je juist zin om iets nieuws uit te proberen deze zomer? Beleef dan samen met vakgenoten een bijzondere dag tijdens de Summerschool in de Music Meeting Lounge. Leer nieuwe schrijftechnieken, verbeter je socialmediastrategie of ontdek de kracht van content in beeld en audio. Je kunt kiezen uit maar liefst 15 verschillende trainingen!

Download en lees hier meer over het programma en meld je aan!
Gebruik onze code voor 10% korting op een training naar keuze.


        
AUGUSTUS TRAININGEN
17 AUGUSTUS
PODCAST MAKEN

Ontdek de kracht van audio! In deze praktische en interactieve training leer je van Andy Clark een podcast opnemen, monteren, publiceren en verspreiden.

 
19 AUGUSTUS
APK VOOR
 WEBREDACTEUREN


De laatste trends toepassen en focus aanbrengen in je online schrijfproces: Poets je online vaardigheden op met deze interactieve training van Corona de Wert.

Een uitgebreide check-up. In deze praktijkgerichte Summerschool-training worden je schrijverskwaliteiten door Hans Vos weer helemaal gefinetuned.

 
25 AUGUSTUS
CREATIEVE CONTENT MAKEN


Een merk bestaat niet alleen uit kleur, beeld, een lettertype, maar ook uit een ziel, eigen geur en vorm. In deze training leer je van Esther Mutsaers creatieve content maken die tekst en beeld overstijgt.
 

Pas de laatste inzichten in de lezerspsychologie toe. In deze verhelderende training leer je van trainer  Freerk Teunissen hoe het lezersbrein werkt en hoe je lezers kunt verleiden, boeien en binden.
27 AUGUSTUS
SOCIAL MEDIA
 TRENDS


Relevant op social media. In deze training leer je van Paulus Veltman hoe je social content maakt die de doelgroep aanspreekt én een reactie uitlokt.
 
30 AUGUSTUS
BEELDBELEID

In deze vervolgtraining van De kracht van het beeld leer je een beeldhandleiding maken voor jouw organisatie of opdrachtgever. Naast beeldtheorie voor gevorderden, krijg je praktische handvatten mee die je direct na de training kunt toepassen.
31 AUGUSTUS
ZAKELIJK FILMEN:
SMARTPHONE


Met weinig middelen het maximale resultaat behalen. In deze inspirerende training leer je van Pelpina Trip met je smartphone een professioneel filmpje maken dat zijn doel bereikt.
NU OOK TRAININGEN IN HET NAJAAR!
15 + 29 SEPTEMBER
ONLINE CONTENT STRATEGIE

Van plan tot uitvoering. In deze training leer je van Etienne Donicie hoe je de strategische doelstellingen van je organisatie vertaalt in een contentplan en hoe je dat plan vervolgens via verschillende kanalen uitvoert
17 SEPTEMBER
SEO TEKSTEN SCHRIJVEN


Geoptimaliseerd voor Google en toch lekker leesbaar. In deze training leer je van Etienne Donicie hoe algoritmes werken, hoe je content maakt die goed gevonden wordt én je boodschap helder verwoordt.
27 SEPT + 4 OKT
CREATIEF SCHRIJVEN

In deze bezielende training leer je van Cathelijn Schilder hoe je de aandacht van de lezer vastgrijpt en hoe je de doelgroep meer betrekt bij wat je wilt vertellen.
6 OKTOBER
SPEECH SCHRIJVEN


In korte tijd een spetterende speech schrijven. In deze training leer je van Bob de Ruiter een praktische methode om een overtuigend verhaal voor te bereiden en daar een mooie speech van te maken.
12 OKTOBER
GOOGLE ANALYTICS & 
WEBSITE USABILITY

Meten is weten. In deze praktische training leer je van Lars Maat en Nick Heurter op basis van data je website verbeteren zodat bezoekers gaan doen wat jij wil..
26 OKT + 2 NOV
EINDREDACTIE


Teksten redigeren met een frisse, kritische blik. Trainer Hans Vos leert je een foutloze tekst schrijven die lekker loopt én goed aansluit bij de doelgroep.
 

Pas de laatste inzichten in de lezerspsychologie toe. In deze verhelderende training leer je van trainer  Freerk Teunissen hoe het lezersbrein werkt en hoe je lezers kunt verleiden, boeien en binden.
4 + 18 NOV
SCHRIJFCOACH


In deze training leer je van Dolf Weverink je collega’s helpen betere teksten te schrijven door het doel te achterhalen en ze het dan zelf te laten doen.

 
TRAININGEN VAN BABBAGE COMPANY
5 OKTOBER
FACTOR C


Denk jij weleens: was het projectdoel maar anders gekozen, dan zou de communicatie echt helpen? In dit webinar maak je kennis met Factor C, een beproefde methode om communicatie met project- en beleidsteams te ontwerpen. 
4 NOVEMBER
NEUROMARKETING


Marketing en communicatie draait om verleiding. Het verleiden van de ander om in te gaan op jouw verzoek. Dat verzoek kan zijn het aanpassen van een bepaalde gewoonte (minder autorijden), het kopen van een product of het gaan gebruiken van een dienst.