MAAK JE LAATSTE BIJEENKOMST VAN 2019 ONVERGETELIJK

MAAK JE LAATSTE  BIJEENKOMST VAN 2019
ONVERGETELIJK EN COMBINEER HET...
...met een bezoek aan één van de leukste musea van Nederland - Museum Jan van der Togt. Van 17 oktober 2019 t/m 19 januari 2020 is de tentoonstelling DELICIOUS PAINTINGS - TJALF SPARNAAY te zien. De internationaal erkende kunstenaar verwondert het publiek met zijn hyperrealistische schilderijen van extreem uitvergrote etenswaren als een gebakken ei of een knapperig broodje gezond. De werken springen van het doek en verbazen door de extreme precisie en vakmanschap. Sparnaay toont ook nieuwe fotowerken die – na vertoning in New York in 2017 bij Bernarducci Meisel Gallery – nu voor het eerst in Nederland te zien zijn. 

Boek je in deze periode bij de Music Meeting Lounge en ben je geïnteresseerd in een bezoek aan het museum, dan bieden wij de toegangskaarten aan!
...in combinatie met een KOOKWORKSHOP bij De Pantry, Voor alles wat met eten, drinken en gezelligheid te maken heeft!
De Pantry is de plek in het vliegtuig waar alle maaltijden vandaan komen! Na een carrière van bijna 25 jaar als stewardess heeft Yvette haar droom waarheid gemaakt en is een kookstudio begonnen. De volgende workshops zijn onder andere bij de Pantry te volgen; workshop tapas maken, workshop sushi, de Thaise keuken, Marokkaanse keuken,Mezze etc etc.
...met een wandeling door het herfstbos,op slechts 5 minuten loopafstand van de Music Meeting Lounge. (Amsterdamse bos of rond de Poel)
...in combinatie met een lunch, borrel of diner bij één van de oergezellige en leuke restaurants die in 't Oude dorp gevestigd zijn. Een greep uit de vele mogelijkheden: Bar Brasserie 't HertThe Winekitchen at SeaHaddock Grill Club & Restaurant aan de Poel.
GASTVRIJHEID IN BEELD
GASTVRIJHEID IN BEELD wordt het tv-programma voor horeca-minnend Nederland. Wekelijks worden er allerlei bedrijven uit de wereld van gastvrijheid in beeld gebracht. Het programma komt op zaterdag om 16.00 uur op tv en wordt herhaald op zondag om 13.00 uur.

Op ZATERDAG 2 NOVEMBER is onze 
MUSIC MEETING LOUNGE aan de beurt. 
Kijk je? 
ACTIVITEITEN IN DE MUSIC MEETING LOUNGE:
SCHRIJF JE NU IN!
MEER INFORMATIE?
RESERVEREN?
 020 345 2322

vergaderen@musicmeetinglounge.nl 
www.musicmeetinglounge.nl
 
 
 
http://www.twitter.com/Hotelpartner
Facebook
Website
Copyright © 2019
Efficient Hotel Partner & Music Meeting Lounge
All rights reserved.


mail@hotelpartner.nl / vergaderen@musicmeetinglounge.nl