MUSIC MEETING LOUNGE IS JARIG

 
WIJ ZIJN JARIG!

HOERA 4 JAAR!

Vandaag vieren we de 4e verjaardag van de Music Meeting Lounge en we hopen dat de overheid ons het verlossende woord brengt en het enige cadeau geeft wat op onze verlanglijst staat:

VOLLEDIG WEER OPEN 
 
Op 25 januari 2018 openden wij de deuren van de Music Meeting Lounge. Een feestelijke opening van onze eigen unieke vergaderlocatie. Een concept ontsproten uit mijn brein en tot in ieder detail uitgevoerd samen met conceptontwikkelaar Andreas Oerlemans. Het doel was helder: een spraakmakende vergaderruimte met uitmuntende faciliteiten waar óók iets te beleven valt. De eerste maand scoorden wij al gelijk een hoge bezetting. Eerste gasten werden vaste gasten en ons klantportfolio breidde zich razendsnel uit. In november en december 2019 en de eerste twee maanden van 2020 behaalden we een bijna 100% bezetting. Als nieuwkomer ontvingen we o.a. een publieksprijs. En toen brak Covid uit en viel alles stil. Vaste klanten als KLM, SVB en de Gemeente Amstelveen vielen weg. 

Ik realiseer mij goed dat wij nog in leven zijn dankzij onze creativiteit en een aantal mensen die ons een bijzonder warm hart toedragen. Daar ben ik zeer dankbaar voor alsmede voor alle klanten die tussen de eindeloze lockdowns door hun bijeenkomst bij ons boekten. Het had ook heel anders kunnen aflopen… Vandaag vieren we daarom onze 4e verjaardag met een extra lekkere taart van onze hofleverancier ArtiChoc. Laat dit de dag zijn waarop we te horen krijgen dat we onze gasten weer mogen ontvangen en hen een onvergetelijke dag kunnen bezorgen. 

Krijg jij nu heel veel zin om deze jarige job een cadeautje te geven? Boek dan alvast jouw bijeenkomst of training voor 2022, dan krijg je van ons óók een cadeau. Want oh, wat willen we graag weer draaien! Je kunt kiezen uit 4 geweldige verjaardagacties. En voor wie het nog niet weet: Music Meeting Lounge heeft 219 reviews op Meeting Review met een 9,6 als gemiddeld rapportcijfer.  
Zien we je snel?
Marianne, Jennifer, Mirna, Kim, Maud, Kristel en Sharon
 
 
DE 4 GEWELDIGE VERJAARDAGACTIES
Te boeken in 2022 en geldig tot 31.12.2022
 
 
 
VERJAARDAGSACTIE 1
 
 
Plan 3 vergaderingen in de Music Meeting Lounge en krijg je 4e vergadering gratis!
VERJAARDAGSACTIE 2

 


Krijg bij iedere 4de persoon een gratis arrangement + lunch!


Boek hier

VERJAARDAGSACTIE 3

 

Kies voor 0.04 euro cent korting op je boeking en steun ons! 
 

Boek hier

VERJAARDAGSACTIE 4
 

 

Doneer 40 euro bij je boeking en steun Stichting Alzheimer!
 

Boek hier

ALZHEIMER NEDERLAND

In deze Dry January proosten Marianne en Jennifer (Music Meeting Lounge) en Jantine (Alzheimer Nederland) met frisdrank op de jaarlijkse donatie aan Alzheimer Nederland waarvan dansavonden georganiseerd worden voor dementerenden.

Ken jij het hele verhaal al waarom Music Meeting Lounge, Alzheimer Nederland support?

Tijdens jouw bijeenkomst in Music Meeting Lounge kun je onbeperkt frisdranken nuttigen wanneer je € 25 of meer doneert aan Alzheimer Nederland.

Helaas heeft de huidige situatie ervoor gezorgd dat wij de afgelopen twee jaar ons minder hebben kunnen inzetten voor deze actie. Wil jij ons willen helpen om hier verandering in te brengen, doe een donatie.

VOOR GOUD GAAN!
VOOR GOUD GAAN?
Geen gouden plak wordt behaald zonder intensieve voorbereiding, teamwork, creativiteit, inspiratie en energie!

Tijdens de lockdown mogen essentiële bijeenkomsten doorgaan. Wat is nu precies een essentiële bijeenkomst? Onder een essentiële bijeenkomst wordt verstaan:
  • praktijkonderwijs;
  • examens & tentamens;
  • cursussen & trainingen die noodzakelijk zijn voor beroepsuitoefening.
Onze Music Meeting Lounge is dus gewoon open voor dit soort bijeenkomsten.
Zien we je snel weer?
NIEUWE SFEERIMPRESSIE  
 
NIET ALLEEN WIJ ZIJN ENTHOUSIAST