PAK DE VOORJAARSKORTING

PAK DE VOORJAARSKORTING!
Ben je deze week niet in Lech of een ander wintersportoord, loop je niet in de polonaise? Moet er ‘gewoon’ keihard gewerkt en zelfs vergaderd worden? Profiteer nu van onze Final Countdown Deal en boek deze week nog een van de beschikbare dagen. Neem gelijk contact op en informeer naar de mogelijkheden.
Ja, ik wil de Music Meeting Lounge reserveren!
ZAK'S LEKKER DOOR
Ruim 400 elpees sieren onze collectie zelfs carnavalskrakers….
 
Zak 's lekker door, zak 's lekker door
Dat is toch zo fijn
Zak 's lekker door, zak 's lekker door
Da's goed voor je lijn
Zak 's lekker door, zak 's lekker door
Het doet heus geen pijn
Wie af en toe eens doorzakt
Wordt nooit een chagrijn
245 DEELNEMERS - 10 FINALISTEN - 
16 MAART 
IJSKOUDE SALES
Het in de markt zetten van een nieuwe vergaderlocatie is geen abc’tje. Want hoe vernieuwend, inspirerend en succesvol het concept ook is, de tent loopt niet vanzelf vol. Nou ja, een keer dan, toen een groepje van 15 personen ’s ochtends tot onze grote verrassing vragend aan de deur stond omdat ze verontwaardigd weggelopen waren bij een andere locatie. Maar dit soort droomscenario’s blijven dus vooral een droom. En dromen zijn bedrog zong onze Marco al lang geleden… Dus komt het aan op sales. Bijna antiek maar nog steeds zeer effectief: de koude salescall. Mits je op het juiste moment belt. Het juiste moment. En wanneer is dat dan? Lees hier verder. 
DON'T YOU FORGET ABOUT ME
Kom ‘m proeven ons eigen broodje? Exclusief ontwikkeld voor onze gasten van de Music Meeting Lounge. Gezond, vegetarisch en onweerstaanbaar lekker!
MANNEN AAN DE WAND
Omdat wij allemaal van mannen houden ????
 
 
 
Copyright © 2020 Music Meeting Lounge, All rights reserved.

vergaderen@musicmeetinglounge.nl