PUBLIEKSPRIJS 2020

PUBLIEKSPRIJS 
Kwamen we vorig jaar al met stip op nummer 10 binnen, zijn we dit jaar doorgestormd naar een geweldige 2e plaats met de Music Meeting Lounge. Het publiek (lees: de gasten) heeft gekozen, nu de vakjury nog. Op 16 maart hopen we in de finale te staan voor de Nationale Meeting Award. Aan ons zal het niet liggen ????
DONATIE ALZHEIMER NEDERLAND
Een onvergetelijke start van 2020! Met veel plezier een cheque uitgereikt aan Jeantien Brugman, secretaris Alzheimer Nederland, afdeling Amstelland en Meerlanden. Het geld zal gebruikt worden om dansmiddagen voor mensen met dementie te organiseren. Music Meeting Lounge steunt dit goede doel met het 'Don't drink the water' arrangement wat wij standaard in onze offerte opnemen: onbeperkt frisdranken tijdens jouw bijeenkomst in ruil voor een donatie aan Alzheimer Nederland. Deze actie wordt massaal door onze klanten omarmd waardoor wij vandaag een fijn bedrag hebben kunnen overhandigen. Wil je weten waarom wij Alzheimer Nederland steunen? Kijk op onze website het verhaal.
GLUREN BIJ DE BUREN
Wij hebben deze tentoonstelling al eens eerder vernoemd maar het is zeker de moeite waard om een bezoek te nemen! De tentoonstelling Delicious Paintings – Tjalf Sparnaay is zelfs verlengd t/m 1 maart 2020. De internationaal erkende kunstenaar verwondert het publiek met zijn hyperrealistische schilderijen van extreem uitvergrote etenswaren als een gebakken ei of een knapperig broodje gezond. De werken springen van het doek en verbazen door de extreme precisie en vakmanschap. Zie hierboven een paar van zijn parels. Voor meer info en tickets, klik hier!
WIE WINT DE NATIONALE MEETING AWARD?
GRAAG TOT GAUW!!
 
 
 
Copyright © 2020 Music Meeting Lounge, All rights reserved.

vergaderen@musicmeetinglounge.nl