FANMAIL

De Music Meeting Lounge is zeker geen ‘One day fly’. Nog geen drie jaar open en we hebben nu al een grote schare fans. Meer zien of lezen? Neem voor alle hartverwarmende reacties een kijkje in ons gastenboek of bezoek MeetingReview.com en vind daar maar liefst 198 reviews! 
Nogmaals hartelijk dank voor de gastvrijheid! De geweldige sfeer van de music lounge heeft zeker bijgedragen aan het resultaat van de sessie met mijn team! 

Otie Hauser - Ymere

Een bijzondere locatie; veel sfeer, heerlijk plaatjes draaien, goede verzorging.

TeamEZ - Gemeente Amstelveen

Het personeel is zeer vriendelijk, de locatie is uniek en heeft veel ruimte voor naast het vergaderen ook wat ontspanning. Absoluut een aanrader!

NN Non-life Risk Management

'Super ontvangst' en 'Wat ziet het er geweldig uit' kreeg ik al gelijk die ochtend door op de app. Allen waren erg enthousiast!

Mieke van Middelkoop - Kindergarden

Gastvrij, Persoonlijk, betrokken en authentiek zijn de woorden die het eerst bij mij opkomen wanneer ik aan de locatie denk.

Ursula van Zantvliet Rozemeijer - MeerBusiness Amsterdam

De ruimte is origineel, sfeervol én praktisch. De mensen van Music Meeting Lounge doen er alles aan om hun bezoekers in de watten te leggen.

Michiel de Zwart - De Redactie

Wat een leuke, inspirerende plek! Bedankt voor de goede zorgen en service.

Patricia van der Wijk - Ymere

De verwachtingen zijn ruimschoots overtroffen. De service top, heel vriendelijk en verzorgd tot in de details. Zeker een aanrader!!

Martin Jacobs - Harman International

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: PHP Startup: Unable to load dynamic library 'imagick.so' (tried: /usr/local/php74/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20190902/imagick.so (/usr/local/php74/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20190902/imagick.so: cannot open shared object file: No such file or directory), /usr/local/php74/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20190902/imagick.so.so (/usr/local/php74/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20190902/imagick.so.so: cannot open shared object file: No such file or directory))

Filename: Unknown

Line Number: 0