STORY REPEATS ITSELF, OF TOCH NIET?

STORY REPEATS ITSELF, OF TOCH NIET?
Had ik net in mijn nieuwste column al mijn ‘frustraties’ van mij afgeschreven, bleek dat ik iets te snel gepiept had….
Nu heel happy met onze eerste prijs die wij gewonnen hebben. Maar wat ging er aan vooraf?

‘Ik heb vervelend nieuws voor je. Helaas val je nét buiten de nominaties voor de verkiezing van de Ondernemer van het jaar’. Wat? Oh ja, nu wist ik het weer. ‘Het was nipt hoor’ en nog meer volstrekt zinloze troostrijke woorden volgen. Maar ik hoor ze al lang niet meer. Het gevoel – story repeats itself – neemt bezit van mij.

Lees hier verder.
OP WEG NAAR ROEM EN FAAM,
DE SLINGERS HANGEN VOOR HET RAAM!
Music Meeting Lounge wint de 1e PRIJS en is door MeetingReview uitgeroepen door tot BESTE VERGADERLOCATIE in provincie Noord-Holland, categorie S, met een 9,3 als gemiddeld rapportcijfer.
OP NAAR DE VOLGENDE PRIJS, 
STEM NU! 
  • Ben jij ook fan van de Music Meeting Lounge?
  • Is Marianne jouw favoriete ondernemer?
  • Vind jij dat wij de Publieksprijs moeten winnen?
  • Will jij dat wij moeten stralen op het podium bij de Grande Finale?
Tot 1 november kan je stemmen op jouw favoriete ondernemer. De tien ondernemers met de meeste stemmen gaan door naar de Grande Finale op 15 november bij KPMG. Daar wordt bekend gemaakt wie de winnaar is geworden van de Publieksprijs 2019-2020. STEM NU!         
                     
VIER KEER VIER TIENEN OP EEN RIJ
'FOOD, GLORIOUS FOOD'
DOWNLOAD HIER AL HET LEKKERS WAT WIJ SERVEREN