SUNNY DAYS

 
 
Sunny days, vamos a la playa, walking on sunshine, we’re going to Ibiza, sex on the beach…. 
 
 
 
Lancering zakenmagazine Amstelland Into Business  
Donderdag 5 juli werd de nieuwe editie van dit prachtige zakenmagazine voor Amstelveen, Uithoorn, Aalsmeer en omgeving gelanceerd in onze eigen Music Meeting Lounge. Met daarin, jawel, een prachtig artikel over de Music Meeting Lounge. Lezen? Of hele magazine online lezen?
 
 
 
 
Schrijf in ons gastenboek
Hoe toepasselijk, op een ‘handcraft’ marktje op de kop getikt, dit ontzettend leuke gastenboek, geheel in stijl, want gemaakt van een oude elpee.
Dat er maar veel en vol enthousiasme in geschreven mag worden. Van de mooie woorden van het B&W van Amstelveen werden we alvast heel blij.
 
 
 
 
Platen doneren?
Besluit je deze zomer een dagje je zolder of kelder op te ruimen? En je vindt een stapel lp’s waar je toch niets mee doet….?
Doneer ze aan de Music Meeting Lounge, dan doneren wij een bedrag per elpee aan de Stichting Alzheimer.
 
 
 
Be creative! Ga helemaal los
Creatieve sessie organiseren deze zomer (of straks in het najaar)?
Wist je dat de vide van de Music Meeting Lounge een ruimte is waar maar liefst 28 panelen zijn? Panelen waar je op kan schrijven, prikken en plakken. Brainstormsessie to the max !
 
 
 
 
BIJzondere bezoekers
Het lijkt Schiphol wel. Op ons dakterras stijgen en dalen talloze bijen en vlindertjes op zoek naar lekkere nectar. Ook zin in nectar? Tijdens de pauzes van je bijeenkomst serveren we heerlijke hapjes en drankjes op ons terras.
 
 

Het werd zomer, summertime, all summer long, the summer is magic, I took a pill in Ibiza…Wat je ook gaat doen: wij wensen je een heerlijke vakantie en fijne zomer!