TECHNISCHE SNUFJES

TECHNISCHE SNUFJES... WAT HEBBEN WIJ IN HUIS?

Presentatie optimaal voorbereid? Opstelling bepaald? Deelnemers klaar?
 
We hebben het allemaal weleens meegemaakt: een beamer die zijn beste tijd gehad heeft, hapert of uitvalt, een scherm wat in elkaar dondert, povere WIFI verbinding, geen connectie. En zo begin jouw bijeenkomst rampzalig en moet je zonder auto cue verder….improviseren, het kan leuk zijn maar liever niet toch?
Een goede voorbereiding is het halve werk: zorg voor de juiste apparatuur en techniek:

 
Philips 65" LED scherm
In de Music Meeting Lounge hangt een 65" LED scherm, groot genoeg zodat iedereen de presentatie kan volgen. Je kunt je laptop of tablet verbinden met het scherm door middel van HDMI of Chromecast.

SoundTouch 300 soundbar
Luister muziek op jouw manier. Speel muziek rechtstreeks af vanaf een telefoon of tablet met Bluetooth. De soundbar is uiteraard ook verbonden met het scherm ter versterking van het geluid. 

Google Chromecast
Met een Chromecast kun je via je smartphone of tablet beelden en muziek verzenden naar de tv. Wel zo handig als je niet een kabel door de ruimte wilt laten slingeren.
Flipover
Organiseer je een brainstormsessie, presentatie of training? Dan is een flipover een handige en onmisbaar middel. Uiteraard is deze in de Music Meeting Lounge aanwezig.


Pioneer platenspeler
Bij binnenkomst staat er altijd muziek aan. Heb je zelf lp's liggen die je weer een keertje wilt afspelen. Neem ze gerust mee. Wij zien onze collectie met platen graag nog meer groeien, van goede muziek heb je immers nooit genoeg! Als tegenprestatie voor alle nummers en de daarbij behorende memoires, doneren wij jaarlijks een mooi bedrag aan Stichting Alzheimer Nederland.
En meer.... 
Bij onze audio visuele partner JP Audio Visueel kunnen wij alles inhuren van A tot Z. Niet alleen in de Music Meeting Lounge, maar ook voor al je andere bijeenkomsten op andere locaties. Waarom wij met JP AV werken? Persoonlijk contact en dienstverlening staan bij hen voorop, wat goed aansluit bij Music Meeting Lounge en Efficient Hotel Partner.