THUISKOMEN IS OOK EEN FEEST

'THUISKOMEN IS OOK EEN FEEST!'
Ben je op vakantie geweest? Maak van thuiskomen ook een feest door met je hele team samen te komen in de Music Meeting Lounge. Wij zorgen voor een onvergetelijke vergadering.  

Je bent natuurlijk van harte welkom om langst te komen op locatiebezoek, voor een goede kop koffie met wat lekkers.
Boek nu voor het najaar!
BINNEN ÓF BUITEN?
Wij geloven dat de juiste omgeving uitnodigt tot een effectievere bijeenkomst. Voeg een leuke energizer toe voor extra creativiteit. In het oude dorp van Amstelveen zijn genoeg opties, van gezellige restaurantjes, rustige natuurwandelingen tot paddle boarden met je hele team! Aan jullie de keus of de vergadering, training of brainstormsessie binnen of buiten plaatsvindt.
Wij hopen jullie snel te zien!
POP ART - MUSEUM JAN
Roy Lichtenstein
1 juni t/m 4 oktober 2020


Combineer je bijeenkomst met een bezoekje bij Museum Jan, recht tegenover de Music Meeting Lounge. Deze maand zijn er weer twee inspirerende tentoonstellingen.

Van afbeeldingen uit stripboeken, advertenties en beroemde moderne schilderijen maakte Lichtenstein sterke uitvergrotingen op doek en papier. De wereldberoemde ‘Crying Girl’ en ‘Still life with Picasso’ zijn hiervan voorbeelden. 
 
Cremer Noordwaarts
1 juni t/m 25 oktober 2020


Al circa 65 jaar schildert Jan Cremer (1940) met woorden en penselen zijn avontuurlijke leven. Niet eerder werden deze werken in een tentoonstelling samengebracht. ‘Cremer Noordwaarts 2010-2020’ combineert deze recente doeken met zijn foto’s van reizen naar onder andere Mongolië en Groenland.

Check hier welke tentoonstellingen plaatsvinden tijdens jouw bezoek.
CADEAU BIJ JOUW RESERVERING


Ontvang bij jouw reservering een fantastisch koffietafelboek cadeau (t.w.v. €50,00). Inspirerend, muzikaal en huiselijk net zoals de Music Meeting Lounge. Geldig voor reserveringen tot het einde van het jaar.
          ZOMERHITJES 2020         
ZOMERHITS
Jason Derulo | Jawsh 685 | Manuel Turizo en meer! 

De fijnste tunes voor op het strand, bij het zwembad of tijdens je vergadering. Voor het ultieme zomer gevoel draai je de lekkerste zomer hitjes in de Music Meeting Lounge, tijdens jullie bijeenkomst!
MAMACITA
Black Eyed Peas | Ozuna | J. Rey Soul 

Deze combinatie van reggaton en dance music staat al weken in de top op Spotify. Fun fact: het ritme is eigenlijk geïnspireerd door een Arabisch lied.
WATERMELON SUGAR
Harry Styles

De nieuwste hit van Harry is speciaal voor de zomermaanden gemaakt. In zijn volgende nummer wil hij 'kiwi' als mystery woord gebruiken.
I'M JUST FEELIN'
Imanbek | Martin Jensen

Du-du-du, du-du-du, du-du-du.
Nadat ze twee weken op nummer 1 hebben gestaan met hun remix 'Roses', staan ze ook deze zomer weer aan de top met hun opvolger 'I'm just feelin'.
FIJNE VAKANTIE!
 
Ja, ik wil reserveren
Kom in contact en bel 020 345 23 22 of mail naar vergaderen@musicmeetinglounge.nl.
Een persoonlijke afspraak met een rondleiding van onze Venuemanager? Bij betere tijden maken wij graag een afspraak met je. Laat het ons weten of wij dan een afspraak met je mogen maken.

 
DON'T YOU FORGET ABOUT ME!