VALT ER NOG WAT TE BELEVEN?

VALT ER NOG WAT TE BELEVEN?
Jazeker! In het laatste kwartaal kun je je laten prikkelen, inspireren en motiveren door deze drie trainers van top klasse. Verrijk je kennis, niet online maar LIVE in de Music Meeting Lounge.  
MELD JE NU AAN
MASTERCLASS
NEURO ACADEMY
  • Bernard van der Vloed
  • 15 oktober
  • Tijd: 14:00 - 17:00
“Ja” zeggen wordt “ja” doen - met breinkennis effectief inspelen op de veranderende markt.
POWERTRAINING HOSPITALITY
  • Tanja Schilthuizen
  • 10 november
  • Tijd: 13:30 - 17:00
Creëer een 9+ organisatie – gebruik de kracht van taal in contactmomenten met je klant.
 
MASTERCLASS
ZAKELIJK SUCCES
  • Paul Rulkens
  • 9 december
  • Tijd: n.t.b.
Het oog van de storm – zakelijk succes behalen in turbulente tijden.
Interesse? Informatie aanvragen of alvast aanmelden voor een, twee of alle drie belevenissen? Mail ons: vergaderen@musicmeetinglounge.nl en wees zeker van een exclusieve plaats.

! Let op: er zijn slechts 15 plaatsen beschikbaar per belevenis vanwege de ruime en veilige opstelling.
MADONNA AAN DE WAND


Nu nóg meer beleving! Je voelt als het ware de inspiratie door je aderen stromen als je ons dakterras betreedt. Daar kijk je recht in de ogen van Madonna, Freddy Mercury en vele andere onvergetelijke artiesten. In plaats van het gebruikelijke witte doek, gebruikte kunstenares Lisa Stols oude elpees voor graffiti art. Het resultaat is verbluffend, je kijkt je ogen uit! Staat jouw favoriete ster ertussen?
ZILVER ERBIJ IN DE PRIJZENKAST  
Wat een belevenis! Wederom een prijs voor de Music Meeting Lounge:

zilver in de categorie
BESTE KLEINSCHALIGE VERGADERLOCATIE'
in Noord Holland.
CITROEN, HOLLYWOOD & BLACK
LIVES MATTERS
LEMON THEMA

Jubileum, afscheidsborrel, speciale verjaardag, 21-diner, feestje? Beleef het bij ons! Afgelopen weekend transformeerden wij de lounge om in verschillende thema's. De ene dag was het thema citroen, was de catering high-end en vloeide de limoncello rijkelijk.
HOLLYWOOD THEMA

De andere dag toverden wij de Lounge in Hollywood-stijl waarbij wij onze platenwand op verzoek van onze gasten in het teken van Black Lives Matters inrichtten. We kregen geweldige reacties op de rode loper, fotowand en shared dining concept. 
BELEEF AMSTELVEEN
Ooit schreef Kluun, die beroemd werd met zijn bestseller “Komt een vrouw bij de dokter’ dat zodra je onder het viaduct doorrijdt, waar Amsterdam overgaat in Amstelveen, de wereld ophoudt te bestaan. Aber das war einmal….

Valt er dan nu wel wat te beleven?  Jazeker! Ontdek het veelzijdige aanbod in Amstelveen: natuur, cultuur, actief, culinair, hotels, winkelgebieden en nog veel meer op www.visitamstelveen.nl. En over beleving gesproken, onze Music Meeting Lounge bevindt zich vanzelfsprekend ook op deze website
KOM VEILIG SAMEN MET JE TEAM!
 
Ja, ik wil reserveren
Kom in contact en bel 020 345 23 22 of mail naar vergaderen@musicmeetinglounge.nl.
Een persoonlijke afspraak met een rondleiding van onze Venuemanager? Bij betere tijden maken wij graag een afspraak met je. Laat het ons weten of wij dan een afspraak met je mogen maken.

 
DON'T YOU FORGET ABOUT ME!