VERGADEREN TUSSEN VINYL?

VERGADEREN TUSSEN VINYL?
And inspiration will find you! (quote U2)

 
MASTERCLASS HOSPITALITY door TANJA SCHILTHUIZEN 
Woensdagavond 26 september in de Music Meeting Lounge

Pak nu je kans en meld je aan! 

Hoe je ‘vanuit een onderscheidende klant- of gastbeleving, commercieel succesvoller’ kunt zijn is het onderwerp van deze avond. Tanja is al jarenlang een bekende in de hospitality industrie en traint veel grote bedrijven. Wil je direct toepasbare tips en adviezen om de volgende dag al te kunnen gebruiken, wil weten hoe je hospitality vanuit leiderschap kunt borgen in je organisatie? Of wil je gewoon een avond heerlijk geïnspireerd worden, schrijf je dan nu in!
Dat kan door een mail te sturen naar: marianne@hotelpartner.nl
Deelname wordt bevestigd in volgorde van binnenkomst.
 
Jouw investering: € 150,00 per persoon (exclusief btw), inclusief een hapje en een drankje.
 
Ontvangst          : tussen 19.00 – 19.30 uur
Masterclass       : van 19.30- 21.30 uur
Borrel                 : om 21.30 uur
 
Parkeren: voor de deur
Tanja en ik kijken ernaar uit jou te ontmoeten! Tot gauw….
 
DE PLAAT EN HET VERHAAL 
Wat is jouw favoriete nummer en dat van jouw collega’s en wat is het verhaal erbij? Is dat nummer wellicht typerend geweest voor jouw carrière of is het van betekenis geweest voor de manier waarop jij werkt?  Kies uit onze fantastische platencollectie en zet de plaat op als warming up, ice breaker, energizer, team building activiteit of als cooling down voor, tijdens of na een vergadering in de Music Meeting Lounge.
 
WAT IS DE OPSTELLING?  ALLES IS MOGELIJK ????
Hoe wil je zitten (of misschien wel liggen)? Afgelopen week werd onze Music Meeting Lounge op verzoek getransformeerd tot een relaxte huiskamer. Alle tafels en stoelen eruit, comfortabele fauteuils erin. Een zeer tevreden trainer die ons na afloop overlaadde met complimenten. Dus laat gerust weten als je een bijzondere opstelling wenst. Wij regelen het!
 
@LOCATIECONGRES
Het eerste locatiecongres vond plaats op 3 september, een geweldig initiatief van Linda Kerkhoven. En wat een ontzettend leuke dag was het! Natuurlijk was de Music Meeting Lounge vertegenwoordigd op dit congres waar  zo’n 100 locatiehouders  hun ervaringen en tops & flops deelden. Key note speaker Paul Rulkens  de deelnemers aanscherpte :‘je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden’.  En meeting planners prangende vragen beantwoordden zoals: ‘Wat zijn jullie grootste ergernissen? Antwoord: ‘Te lang moeten wachten op een offerte of een offerte ontvangen die incompleet is’. Toch weer veel geleerd, inspiratie opgedaan voor nieuwe locaties en genoten van alle heerlijkheden die Fort de Batterijen ons voorschotelde. Voor herhaling vatbaar!