WAT IS ER ALLEMAAL TE DOEN IN DE MUSIC MEETING LOUNGE?

ONVERGETELIJKE BIJEENKOMSTEN, OPEN TRAININGEN, KERST EN NOG VEEL MEER!
Vergadering, brainstormsessie of training boeken deze herfst of in de feestelijke decembermaand? Naast dat je de Music Meeting Lounge kunt huren voor een onvergetelijke bijeenkomst kun je je ook inschrijven voor open trainingenworkshops en evenementen. Waar gaat jouw interesse naar uit? Bekijk onze agenda en schrijf je in!
 ‘Werken en de overgang, leid dat maar eens in goede banen’
Er zijn nog nooit eerder zoveel vrouwen in Nederland werkzaam geweest terwijl ze in de overgang zijn. Klik hier voor meer informatie.
INSCHRIJVEN?
Ladies Event ‘second edition’- OA Amstelveen
Het belooft een prikkelend en muzikaal evenement te worden. Marianne Kuiper en haar team staan klaar om jullie een onvergetelijke avond te bezorgen. Meer informatie? Klik hier voor meer informatie en inschrijving van het evenement.
‘Als het probleem nou eens de oplossing is?’
Op zoek naar een andere kijk op vraagstukken in je organisatie? Loop je tegen een bepaald thema aan en ben je benieuwd hoe je hier beweging in kunt krijgen? Wil je de systemische kant van leiderschap ontdekken? Klik hier voor meer informatie.
INSCHRIJVEN?
Kom nu alvast in de kerststemming en boek jouw decemberbijeenkomst nu! Wij zorgen voor overheerlijke lekkernijen tijdens de breaks, lunch en kerstborrel! 
SMIKKELEN EN SMULLEN
Commercieel succesvoller vanuit een onderscheidende beleving
Tanja is al jarenlang een bekende in de hospitality industrie en traint veel grote bedrijven, ziekenhuizen en hotels in het optimaliseren van NPS (Net Promotor Score), oftewel hoe maak je van gasten, ambassadeurs! 
MEER INFORMATIE?
STEM OP ONS!
WIj zitten bij de laatste 20 bedrijven die opgaan voor de Publieksprijs 2019-2020! Stem jij op ons? Je kan nog tot 1 november stemmen Klik hier
RESERVEREN VOOR DE DECEMBERMAAND?
 020 345 2322

vergaderen@musicmeetinglounge.nl www.musicmeetinglounge.nl