WIJ DRAAIEN DOOR

WIJ DRAAIEN DOOR!
 
Blijf positief en creatief, juist nu!
Niets doen is geen optie! Kom in actie, en geniet van de Music Meeting Lounge. Wij bieden de 'corona'opstelling van maximaal 8 personen met een veilige 1,5 meter afstand.


En waar kan je dat beter doen dan hier? Maak van een nadeel een voordeel en steek de koppen bij elkaar. Juist nú! En profiteer! Want de maand april en mei hanteren we speciale tarieven om de vrijgekomen dagen weer op te vullen. Op deze manier helpen we elkaar!
  • Een platencollectie van maar liefst 500 LP’s, voor de positive vibes
  • Gebruik van de DJ Booth met jouw favoriete platen
  • Gebruik van onze WiFi en een grote meetingkit
  • LCD Scherm en Flip-over
  • De locatie exclusief voor jou
  • Mogelijkheid voor break-out in creative space
  • Onbeperkt Nespresso koffie, Clipper Thee, Hildon mineraalwater en tapwater met munt
  • Ontvangst met ArtiChoc Chocolaatjes en handfruit
  • Overheerlijke zoete versnapering in de ochtend break
  • Overheerlijke middag versnapering tijdens de middag break
Pak deze aantrekkelijke aanbieding en geniet van een onvergetelijke bijeenkomst.
 

Reserveer nu!
 
DAGBOEK MARIANNE

Vrijdag 17 april
‘Huh, ben je gewoon op kantoor, de hut is toch dicht?’ is een vraag die mij vrijwel dagelijks gesteld wordt. Ja, ik ben ‘gewoon’ op kantoor. Iedere dag. Steeds met een andere collega. ‘Enne, hoe kom je de dag dan door?’ is de standaard vervolgvraag. Ik licht het toe. 1. We maken een feestje van iedere nieuwe aanvraag – die klanten beschouwen wij als onze helden van de toekomst – en doen een solo polonaise rondom de eigen werkplek. 2. We breiden ons netwerk uit, desnoods onder lichte dwang, dringen ons op voor (virtuele) salescalls, maken nieuwe vrienden. 3. We lunchen niet een keer, maar drie keer per dag. 4. We zitten in het zonnetje op ons dakterras en aanschouwen de bouwvakkers die het pand naast ons luidruchtig renoveren. 5. We bemoeien en verdiepen ons in elkaars ‘usually this is none of your business’ pijnpunten. 6. We nemen extra lange wandelpauzes, bij voorkeur rondom de Amstelveense Poel, normaal een oase van rust, nu soort van Pelgrimsroute… 7. We eten en drinken de eigen voorraad van de Lounge op, anders is alles over datum. 8. We steunen de laatste twee ondernemers die nog open zijn in de Dorpsstraat: de ijssalon en de snackbar. Dus ja, we grijpen eigenlijk iedere gelegenheid aan om de thuiswerkplek te ontvluchten.

Lees hier nu week 3, 4 en 5!
 
 
 
Copyright © 2020 Music Meeting Lounge, all rights reserved.

vergaderen@musicmeetinglounge.nl